Servicii

SERVICIILE SPALATORIEI DE COVOARE CARPETINO

Iti aducem inapoi covoarele spalate si perfect uscate in maximum 48 de ore.

Nu pierzi timp pentru a ajunge la spalatorie

Echipa Carpetino poate asigura atat ridicarea covoarelor de la adresa indicata de tine, cat si returnarea acestora, perfect spalate si parfumate. Te rugam sa ne acorzi insa un interval de maxim 2 ore in care sa ajungem pentru a ridica sau livra covoarele. Acest interval ne este necesar din cauza conditiilor de trafic, respectiv a gradului de incarcare sau a zonelor pentru care efectuam transportul.

Livrare programabila

Stim ca timpul tau este pretios. Tocmai de aceea, e suficient sa ne contactezi prin formularul online, pe Facebook sau la telefon si stabilim impreuna un interval convenabil, in care sa preluam si apoi sa iti livram covoarele spalate acasa.

Economisesti bani pe transport

Transportul covoarelor este gratuit pentru comenzile mai mari de 6 metri patrati. Ce inseamna 6 metri patrati? In general, un covor obisnuit, cu laturile de 2m/3m. Sau doua covoare mai mici. Daca covoarele tale au mai putin de 6 metri patrati, intreaba un vecin. Va puteti cupla, pentru a beneficia impreuna si de preturi imbatabile la spalarea covoarelor, si de livrare gratuita

Acoperire extinsa

Spalatoria de covoare Carpetino poate prelua si livra covoarele curatate in sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, precum si in localitatile din zona de sud-est a capitalei.

Cartiere Bucuresti: Baicului, Balta Alba, Colentina, Diham, Doamna Ghica, Dristor, Dudesti, Giurgiului, Iancului, Mihai Bravu, Morarilor, Mosilor, Muncii, Obor, Oltenitei, Ozana, Pantelimon, Salajan, Stefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Unirii, Vacaresti, Vatra Luminoasa, Vergului, Vitan

Ilfov: Cernica, Balaceana, Glina, Catelu, Manolache, Posta, Caldararu, Tanganu Calarasi: Fundeni, Plataresti, Dorobantu, Podu Pitarului, Cucuieti, Progresu, Sohatu, Galbinasi, Vasilati, Budesti, Negoiesti, Soldanu, Curcani si Oltenita

Covoarele tale vor beneficia de cel mai bun tratament de curatare

1

Analiza covorului

Procesul de spalare profesionala a covoarelor tale incepe cu analiza. La Spalatorie Carpetino mai intai, verificam tipul de covor si starea acestuia, pentru a putea stabili programul de spalare, metoda si tipul de detergenti si solutii speciale de spalare a covorului pe care sa le folosim. Luam in calcul tipul de covor, tipul de tesatura, lungimea firului, materialul, starea fizica a acestuia, indicatiile producatorului cu privire la temperatura sau detergentul de folosit. Apoi, examinam problemele pe care trebuie sa le rezolvam (tipul de pete, substantele cu care a fost patat covorul, profunzimea petelor, daca exista par de animale care trebuie indepartat, mirosuri straine etc). In functie de toti acesti parametri, specialistii Carpetino spala, storc si usuca covoarele folosind programul potrivit.

2

Desprafuirea mecanizata a covorului

Pentru eliminarea prafului, nisipului, a corpurilor straine si a murdariei, covorul dvs. este introdus in desprafuitorul profesional. Prin aceasta operatiune se asigura atat desprafuirea prin vibratii cat si aspirarea acestuia. Astfel, este eliminata cea mai mare parte din praf, pentru usurarea spalarii covoarelor. In plus, paletele desprafuitorului si rolele situate la capetele acestora elimina praful si corpurile straine, fara a dauna tesaturii. Praful este aspirat si colectat in sacii speciali, fara a fi eliberat in atmosfera. In functie de cantitatea de praf si tipul covorului sau a tesaturii, specialistul nostru regleaza viteza echipamentului de desprafuire .

3

Spalarea automata a covorului

Masinile automate de spalat (trenuri de spalare) realizeaza spalarea propriu-zisa a covoarelor. Un program de spalare automata a covorului contine mai multe etape specifice. In etapa de prespalare a covorului se aplica un detergent special, ecologic. Cantitatea de detergent este calculata automat, in functie de grosimea covorului, gradul de murdarie si tipul tesaturii. In etapa de spalare a covoarelor, cu ajutorul periilor rotative se exercita o presiune constanta in functie de tipul covorului. In etapa de clatire, covorul este foarte bine clatit cu jet de apa si apoi periat. Ulterior, rularea covorului se face automat inainte de a fi introdus in centrifuga.

4

Clatirea covorului

Pentru eliminarea completa a detergentului, clatirea se realizeaza in doua etape, una in trenul de spalare si alta in centrifuga. Clatirea se face in profunzime

5

Stoarcerea covorului prin centrifugare

Cu ajutorul unei centrifuge profesionale se asigura o stoarcere foarte eficienta si o reducere a timpului de uscare. In aceasta etapa se elimina peste 95% din apa. Centrifuga pentru stoarcerea covoarelor se poate roti cu peste 1400 rpm, reducand astfel timpul necesar uscarii chiar si la cateva ore. Totodata, stoarcerea covorului prin centrifugare fixeaza culorile acestuia si protejeaza tesatura.

6

Uscarea covorului in camera speciala

Procesul de uscare a covoarelor are loc intr-un spatiu interior, intr-o camera special amenajata, din sediul Carpetino Spalatorie de Covoare Profesionala. Atmosfera este controlata cu ajutorul dezumidificatorului profesional pentru covoare. Acesta este conceput special pentru a incalzi aerul pana la maximum 50°C, pentru a dezumidifica si a ventila incaperea. In aceste conditii, covorul se va usca rapid si complet, in doar cateva ore, fara a fi necesara expunerea sa la soare, fapt ce poate dauna culorilor si tesaturii. In plus, uscarea se poate face indiferent de anotimp sau de vreme.

7

Finisarea covorului

Inainte de livrare, covorul tau este aspirat din nou si periat pentru o curatare impecabila. In plus, il vom parfuma si il vom ambala intr-o folie speciala, pentru a-l pastra imaculat.

CALCULATOR PRET SPALARE COVOARE

Pentru a calcula care este pretul pentru curatarea covoarelor tale foloseste cu incredere calculatorul de preturi de mai jos. Cum poti afla suprafata covorului? Verifica eticheta producatorului, de pe spatele covorului. Daca nu o gasesti, masoara latimea si lungimea si inmulteste-le. Rezultatul este suprafata. Daca nu ai la indemana o ruleta sau un alt mijloc de masurare, poti folosi pasul. Un pas de adult are aproximativ 0,7- 0,8 metri.

PRET TOTAL:

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 6 mp.

Covoarele mai mici de 1mp se considera 1mp.

Beneficiile noastre

Parfumarea covoarelor

Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

Fara surprize pe factura

Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

Sigur pentru tine si copii

Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

Garantia calitatii spalarii covoarelor

Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

Tocmai de aceea, la Spalatoria de Covoare Carpetino iti vom da banii inapoi daca nu esti multumit de calitatea serviciilor de spalare covoare prestate de noi.

Disponibilitate pe toata perioada anului

Gratie camerei de uscare speciale, putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Carpetino si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.